Με Αντέγιο, Γιορέντε η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Με Αντέγιο, Γιορέντε η Καλλονή

bet365

Με τους Αντέγιο, Γιορέντε να λαμβάνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, συνεχίζονται οι προπονήσεις της Καλλονής.

Μία προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Γ. Σκούφος» περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Καλλονής. Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα, με τον Γιάννη Ματζουράκη να έχει εκ νέου στη διάθεσή του τους Ντάνιελ Αντέγιο και Ραούλ Γιορέντε.

Οι δύο παίκτες έχουν επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ατομικό ακολουθούν οι Γιάννης Γιώργου και Θεοδόσης Κύπρου. Με αυτόν τον τρόπο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του συλλόγου της Μυτιλήνης ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, η οποία θα δοθεί, όπως όλα δείχνουν, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα