Check στο... 13άρι του Παναιτωλικού!

Μιχάλης Τσαμπάς
Check στο... 13άρι του Παναιτωλικού!

bet365

Μετά το νωθρό ξεκίνημα, ο Παναιτωλικός έχει κάνει εντυπωσιακό come back στο πρωτάθλημα με το «3 στα 3»! Το gazzetta... ελέγχει τα νέα αποκτήματα που πιστώνονται σε μεγάλο βαθμό την πολύ καλή πορεία της ομάδας.

Το περασμένο καλοκαίρι στον Παναιτωλικό άλλαξε σχεδόν... όλη η ομάδα. Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε καν πέντε. Οι μεταγραφές που έγιναν ήταν 13 και οι περισσότερες για θέση βασικού. Οι Latin είχαν την τιμητική τους. Όλα αυτά τα νέα στοιχεία σε συνδυασμό με το... ζόρικο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών έκαναν τους Αγρινιώτες να ξεκινήσουν νωθρά την σεζόν και με χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή. Η συνέχεια όμως τους δικαίωσε. Το «μείγμα» παλιών και νέων, Ελλήνων και ξένων, έδεσε για τα καλά και το... νερό μπήκε στο αυλάκι. Η ομάδα του Αγρινίου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έβαλε γκολ και βρήκε τις νίκες που την έφεραν ψηλά βαθμολογικά. Οι περισσότεροι από τους «νέους» έχουν μεγάλο μερίδιο στην ανάκαμψη και λίγο πριν την επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας, το gazzetta παρουσιάζει τον... έλεγχο των 13ων παικτών που το καλοκαίρι βρέθηκαν στο Emileon.

ΚΕΒΙΝ: Ξεκίνησε νωθρά την σεζόν και έκανε πολλούς στο Αγρίνιο να αναπολούν τον Ανέν. Η συνέχεια όμως ήταν εντυπωσιακή. Αγώνα με αγώνα ανέβαζε την απόδοση του και πλέον έχει γίνει μια από τις πλέον πολύτιμες μονάδες του Παναιτωλικού. Οι πλαγιοκοπήσεις του και οι σέντρες του από τα αριστερά δημιουργούν κινδύνουν κι εσχάτως... πιστώθηκε και την ασίστ στον Κάπελ στο 2ο γκολ του Παναιτωλικού στην Κέρκυρα. Δεν είναι τυχαίο ότι μαζί με τον Ράφαελ δεν έχει χάσει ούτε λεπτό στο πρωτάθλημα.

ΜΑΛΕΖΑΣ: Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα που μετακινήθηκαν στην καλοκαιρινή μεταγραφική του περίοδο. Η συμφωνία του με τον Παναιτωλικό προκάλεσε αίσθηση στο Πανελλήνιο μιας και ήταν και στο αγωνιστικό πλάνο του Αναστασιάδη για τον ΠΑΟΚ. Ήθελε κι αυτός στην αρχή τον χρόνο προσαρμογής του και δεν απέφυγε κάποια εύκολα λάθη για την κλάση του. Κολόνα στο κέντρο της άμυνας, είτε με παρτενέρ τον Κούσα, είτε εσχάτως τον Εντζεγκέλε. Βρίσκει πλέον τα βήματα του και όπως αναμένονταν εξελίσσεται σε πολύτιμη μονάδα για την ομάδα του Αγρινίου.

ΜΠΕΧΑΡΑΝΟ: Εκείνο το... μεγάλο ταξίδι στην Βολιβία έκανε τους Αγρινιώτες να ξεχάσουν την παρουσία του. Έχασε το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας, έχασε και τα πρώτα ματς στο πρωτάθλημα. Τελικά μόλις μπήκε στην ενδεκάδα έγινε αναντικατάστατος κι έδειξε μέρος της αξίας του. Αξιόπιστη λύση στα δεξιά της άμυνας, μπακ που παίρνει όλη την πλευρά. Δυνατό σουτ, τσαμπουκάς, καλός ανασταλτικά. Βασική αιτία κι αυτός στην αλλαγή εικόνας του Παναιτωλικού τον τελευταίο μήνα.

ΕΝΤΖΕΓΚΕΛΕ: Ξεκίνησε ως... παγκίτης, καθώς το δίδυμο Μαλεζάς-Κούσας δεν έσπαγε. Εσχάτως βρήκε θέση στην ενδεκάδα μετά την τιμωρία του Κούσα. Άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά καθώς όχι μόνο πήγε καλά στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά κόντρα στην Ξάνθη πέτυχε κι ένα πολύτιμο γκολ. Ο Χάβος τον εμπιστεύτηκε στο πλευρό του Μαλεζά και στην Κέρκυρα κι από ότι φαίνεται ο Γάλλος στόπερ θα συνεχίσει και στα επόμενα ματς να βρίσκεται στο βασικό σχήμα του Παναιτωλικού. Σταθερή αξία...

ΜΟΡΕΝΟ: Με διαφορά έως τώρα η αποκάλυψη του φετινού Παναιτωλικού και μια από τις αποκαλύψεις του πρωταθλήματος. Ο παίκτης που αποκτήθηκε στο... παρά ένα του φινάλε της μεταγραφικής περιόδου με δανεισμό από την Μπράγκα κι έχει αποδειχθεί λίρα εκατό! Σε... 3.5 ματς έχει βάλει 5 γκολ κι είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Αγρινίου και δεύτερος σε όλη την Λίγκα. Λύση αξιόπιστη και με την φόρα που έχει πάρει φαίνεται ότι φουλάρει για διψήφιο αριθμό γκολ ώστε να κάνει τους φίλους των «κυανοκίτρινων» να ξεχάσουν εν μέρει τις επιδόσεις του Ανρί Καμαρά. Ήδη είναι ο αγαπημένος της εξέδρας στο Αγρίνιο και αυτό έχει κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση.

ΚΟΡΜΠΟΣ: Αμυντικό χαφ που να έχει και το γκολ δεν βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα. Γι' αυτό στον Παναιτωλικό δεν έχασαν την ευκαιρία όταν ο παίκτης έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Βέβαια την έχασε την ευκαιρία ο ίδιος ο Κόρμπος στο ματς με τον Ατρόμητο στο 94'. Φάση που ακόμη τον... στοιχειώνει. Όπως κι αν έχει είναι μια αξιόπιστη λύση για το κέντρο, αλλά ακόμη δεν έχει μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα. Σαφώς μπορεί να δώσει περισσότερα και γι' αυτό στον Παναιτωλικό περιμένουν να έχει καλύτερη συνέχεια... Και με γκολ.

ΑΛΒΕΣ: Η μεγάλη απογοήτευση ως τώρα από όλους όσοι έφτασαν στο Αγρίνιο το περασμένο καλοκαίρι. Το βιογραφικό του ήταν εντυπωσιακό, αλλά μετά από 9 αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει ακόμη να... ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα και μοιραία έχασε την θέση του βασικού από τον Μορένο. Στον Παναιτωλικό θεωρούν ότι δεν μπορεί να... ξέχασε να βάζει γκολ και είναι θέμα και ρέντας. Άλλωστε στα φιλικά είναι «μόνιμα συνδεδεμένος» με το τέρμα. Έτσι οι πάντες περιμένουν το πρώτο γκολ του Βραζιλιάνου φορ προκειμένου να... λυθεί και να αποδείξει την δεδομένη αξία του.

ΚΑΠΕΛ: Ο... μοιραίος των πρώτων αγωνιστικών κυρίως για την ανεπανάληπτη ευκαιρία στο Παγκρήτιο που στοίχισε ένα... βέβαιο διπλό στην ομάδα του. Ήταν έτοιμος για να μπει στην λίστα των «απογοητευτικών περιπτώσεων» αφού στα περισσότερα ματς ήταν χαμένος και παράλληλα έχασε και την θέση του στην ενδεκάδα. Τελικά... ξύπνησε, πήρε μπρος και έβαλε δύο γκολ στα τελευταία ισάριθμα ματς. Όλα αυτά του έδωσαν εκ νέου θέση βασικού στα πλάνα του Χάβου. Είναι παίκτης ψυχολογίας και στον Παναιτωλικό περιμένουν ότι αυτό θα τον βοηθήσει να δούμε και στην συνέχεια τον... κανονικό Κάπελ!

ΦΩΤΑΚΗΣ: Από τις μεταγραφές που έγιναν στην περίοδο των ελεύθερων παικτών. Μόλις ο Ατρόμητος τον αποδέσμευσε στον Παναιτωλικό δεν έχασαν την ευκαιρία. Επένδυσαν στην εμπειρία του. Παίκτης με πάρα πολλές παραστάσεις από την Σούπερ Λίγκα έχει βάλει την... σφραγίδα του στην μεσαία γραμμή της ομάδας έχοντας θέση βασικού. Στο παρελθόν έχει πετύχει πολλά γκολ με τα δυνατά σουτ που είναι το σήμα κατατεθέν του. Στον Παναιτωλικό έχει δοκιμάσει πολλές φορές αλλά δίχτυα δεν έχει βρει ακόμη. Τον περιμένουν.

ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ:Ο σταρ των τελευταίων αγωνιστικών, έφτασε ήδη τα 3 γκολ κάνοντας σεφτέ με 2 κόντρα στην Ξάνθη και πετυχαίνοντας ακόμη ένα στην Κέρκυρα. Ήταν πιο «βαρύ» όνομα στις μεταγραφές του καλοκαιριού κι εσχάτως αποδεικνύει το γιατί. Από την στιγμή που ξεπέρασε τα προβλήματα των τραυματισμών του, έχει εξελιχθεί σε ηγέτη του Παναιτωλικού και στην συνέχεια μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα. Από τους νέους παίκτες όλου του πρωταθλήματος που έχουν ενδιαφέρουσα παρουσία.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Μπήκε τελευταίος στην... μάχη. Είναι φανερά επηρεασμένος από την μεγάλη του αγωνιστική αποχή και δεν κατάφερε ακόμη να βρει τα πατήματα του στο γήπεδο πέρα από μερικές καλές στιγμές που είχε. Έχει παρουσία σε τρία ματς ως τώρα, όλα ως αλλαγή. Κόντρα στον Πανθρακικό κέρδισε ένα πέναλτι, στην καλύτερη στιγμή του έως τώρα. Αν σκεφτεί κανείς ότι στον Παναιτωλικό τον περίμεναν τον Ιανουάριο, όλο αυτό το διάστημα μοιάζει με ένα... στάδιο προσαρμογής για τον 24χρονο επιθετικό. Η αξία του είναι άλλωστε γνωστή σε όλους από τα προηγούμενα χρόνια του με την φανέλα του Λεβαδειακού και πάνω σε αυτή έχουν επενδύσει οι «κυανοκίτρινοι».

ΡΟΥΜΠΟΥΛΑΚΟΥ: Η παρουσία του στον Παναιτωλικό περιορίζεται στα 31 λεπτά που έπαιξε στο ματς της πρεμιέρα στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Έκτοτε είναι συνήθως εκτός αποστολής αφού δεν έχει κερδίσει ακόμη την εμπιστοσύνη του Χάβου.

ΚΟΛΟΒΟΥΡΗΣ: Είναι ο 3ος γκολκίπερ της ομάδας και όπως είναι λογικό δεν έχει βρεθεί καν στην αποστολή επίσημου αγώνα πρωταθλήματος.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα