Συλλυπητήρια ΕΠΟ για Μολακίδη

Νίκος Ρόλλας
Συλλυπητήρια ΕΠΟ για Μολακίδη

bet365

Την βαθύτατη θλίψη της για τον απώλεια του Παναγιώτη Μολακίδη εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ.

Η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Μολακίδη, σε ηλικία 51 ετών, σκόρπισε θλίψη στην ΕΠΟ, καθώς ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μεταξύ άλλων είχε υπηρετήσει και τις Εθνικές ομάδες, τόσο ως παίκτης, όσο και ως γυμναστής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ...

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον χαμό του Παναγιώτη Μολακίδη και τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Παναγιώτης Μολακίδης γεννήθηκε στις 29/8/1963 στο Βαλτοτόπι του Κιλκίς και από νεαρή ηλικία φανέρωσε το ταλέντο του στη θέση του τερματοφύλακα. Στα δεκατρία χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανσερραϊκού, του Ολυμπιακού, του Απόλλωνα και του Κιλκισιακού.

Η προσφορά του στις Εθνικές Ομάδες ως παίκτης και ως προπονητής τερματοφυλάκων ήταν σημαντική. Ήταν ο βασικός πορτιέρο της Εθνικής Ελπίδων το 1988, όταν αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια Ευρώπης, ενώ από το 2006 έως το καλοκαίρι του 2014 είχε την ευθύνη για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων όλων των «μικρών» Εθνικών Ομάδων. Σημαντικότερες διακρίσεις με αυτές ήταν η 2η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων το 2012 και η πρόκριση στην κορυφαία 16άδα του κόσμου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων το 2013.

 

Τελευταία Νέα