Κλήθηκε να καταθέσει ανωμοτί ο Κούγιας

Κλήθηκε να καταθέσει ανωμοτί ο Κούγιας

bet365

Να καταθέσει ανωμοτί σχετικά με τα όσα έχει καταγγείλει για την αναβολή του αγώνα Παναχαϊκή-ΑΕΚ, κλήθηκε ο Αλέξης Κούγιας, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των Πατρινών.

Την κλήση του Αλέξη Κούγια για να καταθέσει ανωμοτί γνωστοποίησε η διοίκηση της Παναχαϊκής με επίσημη ανακοίνωσή της. Η ενέργεια αυτή, από τον εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου αφορά τα όσα έχουν γίνει σχετικά με την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ, πράξη την οποία έχει καταγγείλει ο ίδιος επανειλημμένα στο πρόσφατο παρελθόν.

Αναλυτικά οι Αχαιοί ανέφεραν:

«Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι ο Αθλητικός Εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου κάλεσε για αύριο Τρίτη 25/11/2014 τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Αλέξιο Κούγια για να δώσει ένορκη κατάθεση για τα όσα συνέβησαν εις βάρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή από συμπεριφορές προσώπων των οποίων τα ονόματα έχουν δημοσιοποιηθεί και εξαιτίας αυτών των συμπεριφορών ανεβλήθη η συνάντηση μεταξύ της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και της Π.Α.Ε. ΑΕΚ η οποία είχε ορισθεί για την 16/11/2014 και η οποία ακόμα δεν έχει διεξαχθεί.

Ο κ. Κούγιας εκλήθη να καταθέσει όχι ως ένορκος αλλά και ως πολιτικός ενάγων ανωμοτί δηλαδή χωρίς όρκο, αφού η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή σε όλα αυτά τα αδικήματα τα οποία διερευνάται αν έχουν διαπραχθεί είναι μαζί με τους Ζωγράφο και Σαρρή παθούσα.

Τα εγκλήματα τα οποία διερευνώνται και αναζητούνται οι δράστες είναι:

1) Απόπειρα ανθρωποκτονίας

2) Ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας

3) Εκβίαση

4) Παράβαση καθήκοντος».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα