Η σημαντική βοήθεια της Άρσεναλ στον Γκασκόιν

Η σημαντική βοήθεια της Άρσεναλ στον Γκασκόιν

Gazzetta team
Η σημαντική βοήθεια της Άρσεναλ στον Γκασκόιν

bet365

Άσχετα από το γεγονός πως δεν έπαιξε ποτέ σε αυτή, η Άρσεναλ πρόσφερε συνολικά 50.000 λίρες στον Πολ Γκασκόιν, στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στις κλινικές και τα νοσοκομεία.

Ο άλλοτε Άγγλος διεθνής, δείχνοντας πως έχει πλέον αφήσει στο παρελθόν το ποτό και τις καταχρήσεις και έχοντας κάνει νέα αρχή στη ζωή του, μίλησε για τη βοήθεια που του παρείχε η Άρσεναλ, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τον λονδρέζικο σύλλογο.

«Μια μέρα, είχα πάρει τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Γκάρι Λιούιν και του είχα πει ότι δεν αισθανόμουν καλά. Μου είπε να πάω στο νοσοκομείο, καθώς φοβόταν πιθανή πνευμονία. Έπειτα, ο Βενγκέρ συμφώνησε να μου προσφερθεί το ποσό των 28.000 λιρών για τη θεραπεία, ενώ η Άρσεναλ πλήρωσε άλλες 22.000 λίρες για μια επέμβαση στον μηρό μου»!

Όσον αφορά την κατάστασή του αυτή την περίοδο, ο Γκασκόιν τόνισε γεμάτος χαρά:

«Ξέρω ότι έκανα λάθη και ευθύνομαι αποκλειστικά εγώ, όμως, όσο μπορώ και απολαμβάνω τη ζωή και διατηρούμαι όπως τώρα, δεν έχω πρόβλημα. Έκανα πολλές εξετάσεις, σε καρδιά, συκώτι και νεφρά και όλα ήταν μια χαρά. Ήμουν πολύ τυχερός όσον αφορά το συκώτι μου. Όλα είναι καλά αν δεν πιάσω ποτέ ξανά μπουκάλι με αλκοόλ στα χέρια μου...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα