Πογκμπά: «Με Μάλμε όπως με Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Πογκμπά: «Με Μάλμε όπως με Ολυμπιακό»

bet365

Ο Πολ Πογκμπά εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση της Γιουβέντους στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γάλλος άσος τόνισε ότι οι «μπιανκονέρι» θα πρέπει να πάρουν τη νίκη στην Σουηδία.

Αρχικά ο Πογκμπά αναφέρθηκε στις φήμες για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης προς το πρόσωπό του. «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας μεγάλος σύλλογος, όπως βέβαια και η Γιουβέντους. Ήμουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν, όμως αποφάσισα να έρθω στο Τορίνο και να παίξω στη Γιουβέντους. Αισθάνομαι καλά στην Ιταλία. Όλοι στο Βιβόνο είναι μία οικογένεια. Εκείνο που με απασχολεί τώρα είναι να βελτιωθεί. Ελπίζω να γίνω σαν τον Ζιντάν», τόνισε στην Gazzetta Dello Sport και στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι με την Μάλμε:

«Πρέπει να νικήσουμε τη Μάλμε. Πρέπει να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς από τη Σουηδία, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Αντιλαμβανόμαστε ότι μπορούμε να προκριθούμε στην Ευρώπη και μπορούμε να ακολουθήσουμε τη φιλοσοφία που επιδείξαμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, κάτι που πρέπει να έχεις σε μία τέτοια διοργάνωση. Έχουμε μία καλή ομάδα και μπορούμε να πάμε αρκετά μακριά, αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε τη δέουσα προσοχή και συνέπεια, όπως κάναμε νωρίτερα με τη Ρόμα μέσα στη σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα