Μπεργκ προς... μίμηση

Μπεργκ προς... μίμηση

Νίκος Ρόλλας
Μπεργκ προς... μίμηση

bet365

Το gazzetta.gr εξηγεί γιατί ο Μάρκους Μπεργκ μπορεί να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για τους τωρινούς, αλλά και τους μελλοντικά υποψήφιους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Το θέμα με το νέο συμβόλαιο του Μάρκους Μπεργκ, δεν έχει μόνο καθαρά αγωνιστικό ενδιαφέρον... Μέσω του Σουηδού επιθετικού, ο Παναθηναϊκός θέλει να περάσει ένα μήνυμα προς όλους τους παίκτες του «τριφυλλιού», αλλά και τους μελλοντικούς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, καθώς μπορεί να χρησιμοποιήσει την περίπτωσή του ως διαπραγματευτικό ατού.

Πως μπορεί να γίνει αυτό; Πολύ απλά παρουσιάζοντας την κατάσταση του Μάρκους Μπεργκ όταν ήρθε στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2013 και αυτή στην οποία βρίσκεται 1,5 αργότερα... Πως έφτασε δηλαδή από την αγωνιστική αδράνεια με την φανέλα του Αμβούργου, στα κατά ριπάς γκολ με τους «πράσινους», που του έξασφάλισαν την επιστροφή στην Εθνική Σουηδίας και στην ποδοσφαιρική του αναγέννηση.

Παράλληλα όμως δείχνει και κάτι άλλο... Οτι μπορεί η ΠΑΕ να είναι «μαζεμένη» στις οικονομικές προσφορές που κάνει στους παίκτες που θέλει να πάρει, αλλά αν αυτοί δικαιώσουν τις προσδοκίες που υπάρχουν, θα κάνει οτι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να υπάρξει και η ανάλογη ανταμοιβή στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι ο Μάρκους Μπεργκ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017 και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε «καθίσει» πάνω αυτό. Δεν το έκανε όμως... Δείχνει έμπρακτα στον Σουηδό πόσο τον θέλει, ανεβάζοντας κατακόρυφα τις οικονομικές του απολαβές.

Με αυτό τον τρόπο μάλιστα, στέλνει και ένα μήνυμα στους άλλους παίκτες της ομάδας, μικρούς και μεγάλους, οτι παρά τις δύσκολες εποχές (από οικονομικής πλευράς) η ΠΑΕ είναι πάντα παρούσα και αναγνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλουν όσοι δουλεύουν σκληρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα