«Στόχος της Ίντερ το Τσάμπιονς Λιγκ»

«Στόχος της Ίντερ το Τσάμπιονς Λιγκ»

Gazzetta team
«Στόχος της Ίντερ το Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

Η επαναφορά της Ίντερ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι ο απώτερος στόχος του Ρομπέρτο Μαντσίνι για τη φετινή σεζόν, όπως ανέφερε μετά το 1-1 με τη Μίλαν.

Οι «ροσονέρι» προηγήθηκαν με τον Μενέζ στο Derby della Madonnina, το βράδυ της Κυριακής στο «Σαν Σίρο», όμως ισοφαρίστηκαν στην επανάληψη από τον Όμπι, τον οποίο εμπιστεύθηκε ο Μαντσίνι τοποθετώντας τον στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Ο Ιταλός κόουτς των «νερατζούρι» υποστήριξε ότι αρχικό ζητούμενο είναι η επιστροφή της ομάδας στις νίκες κι έπειτα η προσπάθεια για κατάληψη της τρίτης θέσης της βαθμολογίας που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Θα χρειαστεί χρόνος, όμως στόχος μας είναι να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα στις νίκες και στοχεύουμε στην κατάληψη της τρίτης θέσης για φέτος» είπε ο Μαντσίνι λίγο μετά το... δεύτερο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ίντερ, έχοντας επιστρέψει έπειτα από έξι χρόνια.

Μάλιστα, εξέφρασε και το παράπονό του για τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Μάουρο Ικάρντι, τονίζοντας: «Δεν πρέπει να χάνουμε τόσο μεγάλες ευκαιρίες. Πρέπει να το διορθώσουμε. Κάνοντας λάθη στο ξεκίνημα του ματς, αλλάζει όλη η εικόνα του παιχνιδιού».

 

SERIE A Τελευταία Νέα