«Προβοκάτσια των Αλβανών στο Ελλάδα-Σερβία» (vid)

Gazzetta team
«Προβοκάτσια των Αλβανών στο Ελλάδα-Σερβία» (vid)

bet365

Προβοκάτσια στο πρόσφατο φιλικό με την Ελλάδα φέρνει στην επιφάνεια ο Τύπος της Σερβίας, δείχνοντας τρία αγόρια να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αετό της αλβανικής σημαίας στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου των φιλοξενούμενων.

Όπως αναφέρει και δημοσιεύει το «Alo!», τρία από τα μικρά παιδιά που συνόδευαν την ενδεκάδα των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι με την εθνική Ελλάδας, σχημάτισαν τον αετό της αλβανικής σημαίας κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των Σέρβων.

Ακόμη, φιλοξενούνται δηλώσεις «ενός μέλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας»: «Κανείς από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας της Σερβίας δεν έκανε παράπονο γι' αυτό το θέμα, απ' όσο γνωρίζω. Δεν ξέρω αν ακούστηκε, αλλά το κοινό πριν την έναρξη του αγώνα φώναζε “Σερβία, Σερβία” και η ομάδα μας ευχαρίστησε για τη φιλοξενία».

Στο εν λόγω άρθρο επισημαίνεται ακόμη ότι η «Σέρβικη Ομοσπονδία έχει αποφασίσει να μην ασχοληθεί με το θέμα περαιτέρω, γιατί πρόκειται για παιδιά και είναι ξεκάθαρο ότι μανιπουλάρονται και χρησιμοποιούνται για πολιτικούς σκοπούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα