Πολλά τα κέρδη στη Βέροια

Πολλά τα κέρδη στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Πολλά τα κέρδη στη Βέροια

bet365

Η Βέροια είχε πολλά κέρδη από το σημερινό φιλικό με τον Αιγινιακό. Προορίζεται για αριστερό μπακ ο Ραούλ Μπράβο.

Πέραν της εμφάνισης στο δεύτερο μέρος, η Βέροια είχε πολλά κέρδη στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Πρώτος όλων ο Πέδρο Άρτσε Λαταπί, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος πήρε χρόνο συμμετοχής, έστω και σε ανεπίσημο ματς.

Ο 22χρονος Μεξικανός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και συνάμα πως αξίζει μια θέση στην ομάδα της Ημαθίας. Επίσης, θετικό πρόσημο είχαν οι Παυλίδης, Όστοϊτς, Χασελμπάινκ, ο σκόρερ Κάμπορα, καθώς και ο Βούκιτς. Ο Σέρβος πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη «βασίλισσα του Βορρά» και αναμένεται να είναι έτοιμος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τέλος, κέρδος αποτέλεσε και ο Ραούλ Μπράβο, καθώς κλήθηκε να αναλάβει νέο ρόλο. Ο Ισπανός έπαιξε ως αριστερός μπακ, καθώς προορίζεται να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Αμαραντίδη, και έδειξε να ανταπεξέρχεται εξίσου καλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα