Φιλικό: Ηρόδοτος - Εργοτέλης 3-1

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό: Ηρόδοτος - Εργοτέλης 3-1

bet365

Στο πρώτο από τα δύο φιλικά ο Εργοτέλης γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό.

Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο Εργοτέλης στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της σημερινής ημέρας, το οποίο διεξήχθη στη Νέα Αλικαρνασσό. Οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου αντιμετώπισαν τον Ηρόδοτο, από τον οποίο ηττήθηκαν με 3-1.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων με τους Προβιδάκη, Σκουλά και Κοιλιάρα στο 27', στο 44' και στο 48', αντίστοιχα, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με το δυνατό σουτ του Παμλίδη στο 52'.

Μάλιστα, είχαν και δοκάρι στο 84' με τον Νοκάι, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα Νέων του Εργοτέλη. Τέλος, από την Κ20 χρησιμοποιήθηκαν από τον Παύλο Δερμιτζάκη και οι Γενιτσαρίδης, Φουκαράκης.

Οι συνθέσεις

Ηρόδοτος: Παναγιωτίδης, Χατζηβασίλης, Χαρίτος, Αχιλέως, Σκουλάς, Προβιδάκης, Κούρτι, Πρωτογεράκης, Κουσίδης, Κλωνάρης, Καϊμακαμούδης.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σπανός, Γιαπιτζάκης, Μαυρίδης, Ρουσάκης, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Μωραΐτης, Ζαφείρης, Μεράι, Πήλιος, Κλίνης.

Εργοτέλης: Καβουσάκης (46' Δασκαλάκης), Ρέντζας (85' Γενιτσαρίδης), Παντελάκης, Πίτσος, Λεονάρντο, Στράους (85' Φουκαράκης), Καζναφέρης, Βλαχοδήμος (80' Νοκάι), Μπουρσέλης, Παμλίδης, Κούρεζ (65' Άλαν).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα