H ομάδα με τα λιγότερα εισιτήρια!

Δημήτρης Τομαράς
H ομάδα με τα λιγότερα εισιτήρια!

bet365

O Πανθρακικός είναι η ομάδα με τον χειρότερο μέσο όρο προσέλευσης φιλάθλων μετά από τις 9 φετινές αγωνιστικές. Kαι όμως το παιχνίδι με την μικρότερη προσέλευση κόσμου ανήκει σε άλλη ομάδα.

Οι Θρακιώτες είναι στην 18η θέση της κατηγορίας με διαφορά περίπου 1.000 εισιτηρίων από την προτελευταία Κέρκυρα. Έχουν κόψει μέχρι στιγμής 2.938 εισιτήρια με Μ.Ο. 979 ανά αγώνα. Και όμως ο Πανθρακικός δεν έχει στο ενεργητικό του το παιχνίδι με την χειρότερη προσέλευση! Την αρνητική πρωτιά την έχει το Ατρόμητος-Πλατανιάς με 630 εισιτήρια.

Ακολουθούν τα Πανιώνιος-Εργοτέλης με 638, Κέρκυρα-Πλατανιάς με 706, Λεβαδειακός-Πανθρακικός με 713 και Κέρκυρα-Πανθρακικός με 733. Υπάρχουν ακόμα το Νίκη Βόλου-Κέρκυρα με 751 εισιτήρια και το Λεβαδειακός-Πανιώνιος με 806. O Πανθρακικός έρχεται σε προσέλευση μετά από όλα τα παιχνίδια με τα 809 εισιτήριά του στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Στα παιχνίδια με πολύ χαμηλή προσέλευση υπάρχει και το Λεβαδειακός-Κέρκυρα με 830.

Πιο αναλυτικά οι... επιδόσεις του Πανθρακικού στις 3 εντός έδρας αναμετρήσεις του:

2η αγωνιστική: Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 934 εισιτήρια
4η αγωνιστική: Πανθρακικός-Πανιώνιος 1.195 εισιτήρια
9η αγωνιστική: Πανθρακικός-ΟΦΗ 809 εισιτήρια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα