Τορίνο - Σασουόλο 0-1

Τορίνο - Σασουόλο 0-1

bet365

Μεγάλο διπλό για την Σασουόλο, με τέρμα του Φλόρες πέρασε με 1-0 από την έδρα της Τορίνο και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Συνέχεια στις... χαμηλές πτήσεις για την Τορίνο, που γνώρισε 2η διαδοχική ήττα, αυτή τη φορά στην έδρα της με 1-0 από την Σασουόλο και δεν κατάφερε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι πολλές απουσίες των γηπεδούχων, επηρέασαν αισθητά την εικόνα τους, με τους παίκτες του Βεντούρα να μην μπορούν να πιάσουν καλή απόδοση και να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Σε μία από τις λίγες σημαντικές στιγμές τους, μάλιστα, ο Σάντσες Μίνιο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από την άσπρη βούλα, με την Τορίνο να χάνει για 3η φορά στην σεζόν πέναλτι, συμπληρώνοντας, μαζί με την περσινή χρονιά, τις 5 σερί άστοχες εκτελέσεις.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε, με την Σασουόλο να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες και να διεκδικεί κάτι καλύτερο από την ισοπαλία. Η τακτική της, μάλιστα, δικαιώθηκε, αφού λίγο πριν το τέλος και συγκεκριμένα στο 87' ο Φλόρο Φλόρες με κεφαλιά κατάφερε να βρει δίχτυα και να δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του, η οποία έφυγε με ένα... πολύτιμο «τρίποντο».

 

SERIE A Τελευταία Νέα