Σβαϊνστάιγκερ: «Χρειάζομαι δουλειά ακόμα»

Σβαϊνστάιγκερ: «Χρειάζομαι δουλειά ακόμα»

Gazzetta team
Σβαϊνστάιγκερ: «Χρειάζομαι δουλειά ακόμα»

bet365

Η επιστροφή του στη δράση έπειτα από το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν σημαίνει πως βρίσκεται στο επίπεδο που θέλει, αφού ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ θεωρεί πως ακόμα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Στην «τεσσάρα» επί της Χόφενχαϊμ, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο «Σβάινι» έπαιξε για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο και υποστήριξε πως ναι μεν το δύσκολο κομμάτι έφυγε, ωστόσο έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να βρεθεί στο επίπεδο που μπορεί.

«Όταν μπήκα και άκουσα τις ιαχές του κόσμου ήταν πραγματικά σαν να επιβραβεύεται η δουλειά όλων των προηγούμενων μηνών. Ξέρω όμως ότι έχω περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να δουλέψω σκληρά. Σε καμία περίπτωση δεν βρίσκομαι στο επίπεδο που θέλω και που οφείλω να είμαι και το ξέρω καλά πρώτος απ' όλους» ήταν τα λόγια του Γερμανού χαφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα