Τα τρία νέα... λαβράκια Μίτσελ από Ακαδημίες

Τα τρία νέα... λαβράκια Μίτσελ από Ακαδημίες

Δημήτρης Τομαράς
Τα τρία νέα... λαβράκια Μίτσελ από Ακαδημίες

bet365

Στα πρόσωπα των Γκλεγκλέ, Κουγιού και Φουάση ο Μίτσελ βλέπει παίκτες με προοπτικές και τους... ετοιμάζει για προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Ο φορ Γκλεγκλές, ο μεσοεπιθετικός Κουγιός και ο μπακ Φουάσης είναι τρεις παίκτες από τα τμήματα υποδομής που έχει ξεχωρίσει ο Μίτσελ. Ο Αντώνης Φουάσης είναι γεννημένος το 1998. Είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να παίξει ως αριστερό μπακ αλλά και ως αμυντικό χαφ. O Σταύρος Κουγιός (γεννηθείς το 1998) είναι κυρίως επιτελικός μέσος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στα άκρα της επίθεσης. Ο Κώστας Γκλεγκλές που σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο στο όποιο ερυθρόλευκο τμήμα υποδομής και εάν παίζει έχει γεννηθεί το 1999. Και τους τρεις τους έχει εντοπίσει και ξεχωρίσει ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός και ειδικά τον νεαρό στράικερ. Τους έχει δει και προσωπικά στο Ρέντη και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τους καλέσει άμεσα για προπονήσεις με την πρώτη ομάδα επειδή τους θεωρεί και ικανότατους και άκρως εξελίξιμους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα