Μέντες: «Το είδαμε σαν τεστ»

Μέντες: «Το είδαμε σαν τεστ»

Νίκος Αθανασίου
Μέντες: «Το είδαμε σαν τεστ»

bet365

Ο Νταβίντ Μέντες στάθηκε στο διαφορετικό σύστημα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο και τόνισε πως οι «πράσινοι» είδαν το φιλικό με την ΑΕΚ σαν ένα τεστ.

Στο φιλικό με την ΑΕΚ, την αγωνιστική απραξία, τις δυνατότητες της Ένωσης και το ματς με την Ντιναμό για το Γιουρόπα Λιγκ αναφέρθηκε ο Νταβίντ Μέντες στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Θα έλεγα ότι ήταν ένα καλό φιλικό παιχνίδι για εμάς που το είδαμε σαν ένα τεστ στο πρώτο μέρος γιατί παίξαμε με ένα σύστημα με το οποίο δεν είχαμε παίξει ξανά και χάσαμε 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως παίξαμε με ένα πιο γνωστό σύστημα σε εμάς, με πιο σύνηθες τρόπο και πετύχαμε κάποια τέρματα».

Για τη μη διεξαγωγή αγώνων: «Σίγουρα είναι αρνητικό και θέλουμε να παίζουμε επίσημα παιχνίδια. Μας χρειάζονται. Σήμερα δώσαμε ένα φιλικό όπου κάθε παίκτης έπαιξε από ένα 45λεπτο με μικτές ομάδες προκειμένου όλοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Είναι αρνητικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επίσημα παιχνίδια».

Για τις δυνατότητες της ΑΕΚ: «Αναμφισβήτητα ήταν ένα δύσκολο φιλικό. Η ΑΕΚ έχει μια δυνατή ενδεκάδα, εμείς παίξαμε με ένα μεικτό σύνολο και στα δυο ημίχρονα. Η ΑΕΚ παίζει μόνιμα στην Football League και ήθελε να τα δώσει όλα για να κερδίσει».

Για την Ντιναμό: «Εμείς δεν διεκδικούμε κάτι από το παιχνίδι με την Ντιναμό γιατί έχουμε αποκλειστεί. Αλλά είμαστε στον Παναθηναϊκό και δεν θέλουμε να κλείσουμε την σεζόν με μόλις ένα βαθμό. Θα πάμε στην Ρωσία για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα μας βοηθήσει όχι τόσο φέτος, αλλά την επόμενη σεζόν. Τώρα το ποιος θα παίξει και το τι θα επιλέξει ο προπονητής μας δεν μπορώ να το ξέρω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα