Μπεργκ: «Θέλω να μείνω»

Νίκος Αθανασίου
Μπεργκ: «Θέλω να μείνω»

bet365

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό δεν έκρυψε μετά το φιλικό με την ΑΕΚ ο Μάρκους Μπεργκ...

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει για ακόμα αρκετά χρόνια στον Παναθηναϊκό, παρουσιάστηκε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός, τόνισε πως θέλει να μείνει στο «τριφύλλι», αλλά και πως ακόμα υπάρχουν αρκετά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν στη συνάντηση των δύο πλευρών. Σε ότι αφορά την απόδοσή του, υπογράμμισε πως παιχνίδι με παιχνίδι νιώθει όλο και καλύτερα, ενώ αναφορικά με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο φάνηκε αρκετά ενοχλημένος από τα όσα συμβαίνουν...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα φιλικά είναι προφανώς καλύτερα από την προπόνηση. Ένιωθα καλά σήμερα και μου άρεσε που έπαιξα. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος αλλά δεν κερδίσαμε και είναι κρίμα».

Για τη μη διεξαγωγή αγώνων: «Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που γίνονται με το Πρωτάθλημα. Είναι σκ…α που δεν παίζουμε. Μπορούν να συμβούν πράγματα και να μην γίνει μια αγωνιστική, αλλά αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και κάνει κακό στο ποδόσφαιρο. Τόσο οι παίκτες όσο και οι οπαδοί απογοητεύονται με τέτοιες καταστάσεις. Για να είμαι ειλικρινής, δεν με εκπλήσσει που έγινε στην Ελλάδα αλλά νομίζω που είναι κάτι το οποίο πρέπει να λυθεί από τους αρμόδιους».

Για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του: «Θα δούμε. Είμαι θετικός. Πολλά πράγματα πρέπει να είναι σωστά για τις δυο πλευρές για να συμφωνήσουμε και πάλι. Θα μιλήσουμε με τον τεχνικό διευθυντή και θα δούμε. Αν όλα πάνε καλά, εγώ προφανώς θέλω να μείνω. Είναι τιμή μου που η ομάδα θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό μου»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα