Αναστασίου: «Αλλοι οι πρωταγωνιστές...»

Gazzetta team
Αναστασίου: «Αλλοι οι πρωταγωνιστές...»

bet365

Σαν μία προπόνηση αντιμετώπισε το φιλικό με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός κατά τον Γιάννη Αναστασίου, που αναφέρθηκε στους... πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Πράσινοι ηττήθηκαν με 3-2 στο ΟΑΚΑ αλλά αυτό δεν έδειξε να προβληματίζει τον προπονητή, που έκανε τις δοκιμές που ήθελε.

«Ήταν ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Ήταν μία καλή προπόνηση. Έτσι το είδαμε. Δοκιμάσαμε πράγματα. Είδαμε καλά πράγματα, άλλα μας προβλημάτισαν, θα τα δούμε και στις προπονήσεις. Σε αυτή τη χώρα άλλοι είναι πρωταγωνιστές και όχι οι ποδοσφαιριστές... Νομίζω αυτό είναι το άσχημο. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις και κάποια φιλικά να κρατήσουμε ένα ρυθμό, αλλά δεν είναι το ίδιο. Είναι κρίμα γιατί στερούν από τον κόσμο τη χαρά και από τους παίκτες να δείξουν κάποια στοιχεία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα