Σάλκε - Βόλφσμπουργκ 3-2

Σάλκε - Βόλφσμπουργκ 3-2

bet365

Ο Ντι Ματέο άλλαξε τα... πάντα και η Σάλκε έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των 6 αγώνων της Βόλφσμπουργκ (3-2).

Ο Ντι Ματέο αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα του με 5-3-2, να ακολουθήσει τακτική… Κέλερ και η Σάλκε έκανε εξαιρετική εμφάνιση για 45’, φτάνοντας τελικά δύσκολα στη νίκη με 3-2 επί της Βόλφσμπουργκ, που γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από 6 σερί νίκες.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους. Μόλις στο 10’ μετά από πανέμορφη ασίστ του Χέγκερ, ο Τσούπο-Μότινγκ με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0! Οι παίκτες του Ντι Ματέο έπαιξαν με πάθος και στο 22’ έφτασαν και σε δεύτερο γκολ. Νέα ωραία ασίστ, αυτή τη φορά από τον Μπόατενγκ και ο Τσούπο-Μότινγκ, αφού άδειασε τον Τρες, πλάσαρε εύστοχα για το 2-0! Το… πάρτι για τους μπλε συνεχίστηκε, όταν στο 25’ ο Φουκς εκτέλεσε το φάουλ από μακριά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Μπενάλιο έκανε απίστευτο λάθος, για να δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για το 3-0!

Το σοκ ήταν μεγάλο για τους φιλοξενούμενους, η έκφραση του Χέκινγκ τα έλεγε όλα, όμως ο τελευταίος έχει φτιάξει ομάδα με χαρακτήρα. Έτσι, στο 37’ οι Λύκοι έφτασαν στο γκολ. Ο Ντε Μπρόινε έβγαλε ωραία πάσα στον Πέρισιτς, που έκανε το γύρισμα, ο Φέρμαν δεν κατάφερε να απομακρύνει σωστά και η μπάλα στρώθηκε στα πόδια του Όλιτς, που από κοντά έκανε εύκολα το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πολύ στην επανάληψη και ήταν καλύτεροι μέχρι το τέλος. Ο Πέρισιτς είδε το φάουλ του στο 55’ να περνάει εκατοστά μακριά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φέρμαν, ενώ στο 57’ ο Όλιτς είδε το γκολ του να ακυρώνεται σωστά για οφσάιντ. Ο Βιεϊρίνια δοκίμασε την τύχη του από μακριά στο 67’, με την μπάλα να περνάει άουτ, όμως στο 74’ ο Μπέντνερ τα κατάφερε. Ο Δανός βρέθηκε τετ α τετ με τον Φέρμαν, έστω και με αρκετή δόση τύχης, και πλάσαρε εύστοχα για το 3-2! Οι γηπεδούχοι κλείστηκαν, έκαναν λίγα πράγματα και τελικά χρειάστηκαν την τύχη στο τέλος, για να φτάσουν στη νίκη, με την κεφαλιά του Νάλντο στο 90+2’ να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Φέρμαν!

Σάλκε (Ρομπέρτο Ντι Ματέο): Φέρμαν, Φουκς, Χέβεντες, Σαντάνα, Νοϊστέντερ, Ουτσίντα, Κίρχοφ (72' Μάτιπ), Χέγκερ, Μπόατενγκ, Τσούπο-Μότινγκ, Χούντελαρ (90' Αϊχάν)

Βόλφσμπουργκ (Ντίτερ Χέκινγκ): Μπενάλιο, Τρες (46' Χαντ), Νάλντο, Κνόχε, Ροντρίγκες, Λουίζ Γκουστάβο, Γκιλαβογκί (63' Μαλαντά), Ντε Μπρόινε, Πέρισιτς, Βιεϊρίνια, Όλιτς (72' Μπέντνερ)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα