Μπάγερν Μονάχου - Χόφενχαϊμ 4-0

Μπάγερν Μονάχου - Χόφενχαϊμ 4-0

bet365

Σαν να μην πέρασε μία μέρα από την διακοπή, η Μπάγερν επικράτησε πολύ άνετα 4-0 της Χόφενχαϊμ στο Μόναχο. Επέστρεψε ο Σβαϊνστάιγκερ.

Καθαρίζει σιγά-σιγά με την υπεράσπιση του τίτλου της στην Bundesliga η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που ξεπέρασε χωρίς να δυσκολία το εμπόδιο της Χόφενχαϊμ και σε συνδυασμό με την ήττα της Βόλφσμπουργκ, άνοιξε την διαφορά στο +7. Οι Βαυαροί αν και δεν μπήκαν πολύ καλά, μπήκαν σε θέση οδηγού στο σκορ και από και πέρα όλα πήραν τον δρόμο τους. Την επανεμφάνισή του μετά το Mundial πραγματοποίησε ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, που πέρασε αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Οι φθλοξενούμενοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 7' να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όμως η κεφαλιά του Μοντέστ μετά τη σέντρα από αριστερά ήταν πολύ κακή και πέρασε έξω. Το σκορ για τους Βαυαρούς άνοιξε στο 23', όταν η άμυνα της Χόφενχαϊμ δεν μάρκαρε τον Γκέτσε και ο Γερμανός με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα κοντά στο παραθυράκι (1-0). Αυτό ήταν το 7ο γκολ του 22χρονου στη φετινή Bundesliga. Στο 40' οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη, όταν η μπάλα έφτασε στα δεξιά στον Ρόμπεν και ο Ολλανδός με γλυκιά σέντρα βρήκε τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν ήταν πιο χαλαρή, η Νόιερ χρειάστηκε να κάνει τρομερή επέμβαση πάνω στη γραμμή για να κρατήσει την εστία του ανέπαφη για δεύτερο σερί ματς και το πάρτι ολοκληρώθηκε με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 82' ο Ρόμπεν έπαιξε το '1-2' με τον Λεβαντόφσκι και με σκαφτό πλασέ νίκησε τον Μπάουμαν για το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 86' ο Σεμπάστιαν Ρόντε ύστερα από κίνηση στο όριο του οφσάιντ και πάσα από τον Σβαϊνστάιγκερ, ο οποίος στο 77' είχε περάσει στη θέση του Γκέτσε και έπαιξε για πρώτη φορά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, εξαιτίας της αποβολής του Σαλάι για δυνατό μαρκάρισμα στον Ντάντε.

Μπάγερν Μονάχου (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ (73' Ντάντε), Μπενάτια, Μπερνάτ, Αλόνσο, Μίλερ (59' Ρόντε), Γκέτσε (77' Σβαϊνστάιγκερ), Ριμπερί, Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι.

Χόφενχαϊμ (Μάρκους Γκίσντολ): Μπάουμαν, Μπεκ, Μπίτσακσιτς, Ζίλε, Σβέγκλερ, Ρούντι, Στρομπλ, Φιρμίνο, Ελιουνούσι (86' Κιμ), Μοντέστ (70' Σίπλοκ), Φόλαντ (71' Σαλάι).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα