Η βραδιά του Μέσι...

Η βραδιά του Μέσι...

Gazzetta team
Η βραδιά του Μέσι...

bet365

Έτοιμος για την κατάρριψη του ρεκόρ που διατηρείται από το 1955 και την κατάκτηση της κορυφής στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι ο Λιονέλ Μέσι...

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, απόψε κόντρα στη Σεβίλλη στο «Καμπ Νου» για τη 12η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, μπορεί να κάνει δική του τη βραδιά και να αποθεωθεί από τον κόσμο της Μπαρτσελόνα.

Με ένα γκολ, φτάνει τα 251 και συγκατοικεί πλέον στο ρετιρέ της λίστας με τους σκόρερ όλων των εποχών, μαζί με τον Τέλμο Θάρρα! Περισσότερα από ένα γκολ, θα τον στείλουν μόνο πρώτο, φτάνοντας σε ακόμα ένα απίστευτο επίτευγμα στην αξιοζήλευτη καριέρα του.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα είχε φτάσει στα 71 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, «πιάνοντας» τον Ραούλ στην κορυφή των σκόρερ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Μπαρτσελόνα, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook, καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο «Καμπ Νου» απόψε ενημερώνοντας για τα εισιτήρια που υπάρχουν προς διάθεση και τονίζει: «Άρπαξε την ευκαιρία για να μπορείς να πεις “ήμουν κι εγώ εκεί...”»!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα