Ο Τάκης Λεμονής στο Gazzetta TV!

Ο Τάκης Λεμονής στο Gazzetta TV!

bet365

Ο Τάκης Λεμονής μιλάει στο Gazzetta TV για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα, την κρίση της Εθνικής, αλλά και την… ρίζα του προβλήματος της βίας στον αθλητισμό.

Με τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί μία πολύ καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, ποιος καλύτερος από τον Τάκη Λεμονή για να μιλήσει στο Gazzetta TV για το Ευρωπαϊκό ταξίδι των «ερυθρόλευκων». Όπως τονίζει, μάλιστα, η σκληρή και οργανωμένη δουλειά, η έλευση ποιοτικών παικτών, αλλά και η παρουσία του Μίτσελ, είναι μερικά από τα… κλειδιά της επιτυχίας.

Παράλληλα, υπάρχει και το πρωτάθλημα, όπου ο ΠΑΟΚ επιχειρεί να διεκδικήσει τα ηνία, όπως και ο Παναθηναϊκός, που όμως μοιάζει να… βιάζεται να ξεφύγει από κάποιες άσχημες καταστάσεις, με τον Τάκη Λεμονή να αναλύει την κατάσταση των δύο ομάδων, όπως και τα σημεία που θα κρίνουν τελικά την κούρσα για τον τίτλο.

Φυσικά, από την κουβέντα δε θα μπορούσε να λείψει και η Εθνική, με τα κακά αποτελέσματα που χρήζουν ψύχραιμης και σωστής διαχείρισης, αλλά και τα λάθη του Ρανιέρι που έπαιξαν τον ρόλο τους.

Τέλος, υπάρχει και το κομμάτι της βίας, το οποίο… κρατάει από την δεκαετία του 80’ όμως δυστυχώς τίποτα δεν δείχνει πως υπάρχει πρόθεση, αλλά και βάσεις για να εξαλείφουν τέτοιου είδους ενέργειες, με το θέμα της παιδείας να είναι το μεγαλύτερο μείον.

Επιμέλεια-Μοντάζ: Βασίλης Τσίγκας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα