«Δεν έχει ελπίδες ο Πουλίδο»

«Δεν έχει ελπίδες ο Πουλίδο»

Gazzetta team
«Δεν έχει ελπίδες ο Πουλίδο»

bet365

Κατηγορηματικός ότι ο Άλαν Πουλίδο δεν θα δικαιωθεί στη διαμάχη που μαίνεται με την Τίγρες εμφανίστηκε ο νομικός σύμβουλος του μεξικανικού συλλόγου, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη και από ομάδες της χώρας.

«Πρέπει να ξεκαθαριστούν όλα. Η υπόθεση αφορά το σύλλογο, τους εμπλεκόμενους και τους φιλάθλους. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κανονισμοί που θα εφαρμοστούν. Το δίκιο είναι με την πλευρά μας. Βαδίζουμε σύμφωνα με ό,τι έχει προηγηθεί και είναι σίγουρο ότι δεν έχει ελπίδες να κερδίσει» δήλωσε αρχικά ο Άνχελ Γκάρσα, πριν αναφερθεί στο ενδιαφέρον από άλλα κλαμπ του Μεξικού: «Αν υπάρχει ενδιαφέρον για ομάδες εδώ στο Μεξικό, όλες ξέρουν την παρούσα κατάσταση. Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να λυθεί το νομικό κομμάτι για να ακολουθηθούν άλλες διαδικασίες».

Σύμφωνα με τον μεξικάνικο Τύπο, ενδιαφέρον για τον Πουλίδο έχουν δείξει τέσσερις ομάδες. Η Κλάμπ Αμέρικα, η Μοντερέι, η Σάντος Λαγούνα και η Τσίβας Γκουαδαλαχάρα καλοκοιτάζουν την περίπτωση του παίκτη, ο οποίος συνεχίζει πάντως να προπονείται σε Ιταλία και Γαλλία. Ο Πουλίδο περιμένει την οριστική απόφαση στα τέλη του μήνα ή στις αρχές του Δεκέμβρη και είναι αποφασισμένος να στραφεί ακόμη στο CAS, προκειμένου να διεκδικήσει την ελευθερία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα