Αθλέτικ Μπιλμπάο - Εσπανιόλ 3-1

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Εσπανιόλ 3-1

bet365

Μία άνετη νίκη πήρε η Αθλέτικ επί της Εσπανιόλ με 3-1, σκαρφαλώνοντας στην 9η θέση της βαθμολογίας, στο παιχνίδι που σήμανε την επανέναρξη της Primera División.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και βρέθηκε από το 29' μπροστά στο σκορ, όταν το σουτ του Αντούριθ, από κόρνερ του Σουσαέτα, βρήκε στο σώμα του Στουάνι και άλλαξε πορεία για τα δίχτυα του Κασίγια. Ο Αντούριθ ήταν πρωταγωνιστής και στο δεύτερο τέρμα των Βάσκων, αφού κουβάλησε τη μπάλα και βρήκε με ωραία μπαλιά τον Βιγκέρα, ο οποίος τελείωσε υποδειγματικά, πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (45').

Στο 78' η Μπιλμπάο σφράγισε την νίκη της, με το εκπληκτικό γκολ του Ιτουράσπε από 35 μέτρα, που κατέληξε για τρίτη φορά στα δίχτυα του τερματοφύλακα των Καταλανών, αφού χτύπησε πρώτα και στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι απλώς κατάφεραν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, μειώνοντας στο 84' με τον Σάλβα Σεβίγια, που έσπρωξε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, μετά την ενέργεια του Βίκτορ Σάντσεθ.


Athletic Bilbao vs Espanyol (3-1) Full... by musicandother2014

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα