Ο Μπάγεβιτς για ΑΕΚ και Μελισσανίδη

Ο Μπάγεβιτς για ΑΕΚ και Μελισσανίδη

Ο Μπάγεβιτς για ΑΕΚ και Μελισσανίδη

bet365

Ο Μπάγεβιτς δεν αφήνει τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΑΕΚ, ακόμα και όταν του το ζητά η Ομοσπονδία της Βοσνίας. Ο Εκτελεστικός διευθυντής της Ενωσης μίλησε για την αρνητική απάντηση που έδωσε στους συμπατριώτες του.

Οι Βόσνιοι τον ήθελαν ως αντικαταστάτη του Σούσιτς, ωστόσο εισέπραξαν το ηχηρό... Οχι του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο λόγος; Ο Δημήτρης Μελισσανίδης. «Δυστυχώς έχω πολλές υποχρεώσεις με την ΑΕΚ και ο λόγος που αρνήθηκα είναι ένας, ο λόγος που έδωσα στον πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος είναι πολύ καλός μου φίλος και δεν μπορούσα να τον αφήσω. Δεν έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιο, γιατί δεν υπάρχει λόγος. Μας συνδέει φιλία ετών και η αγάπη μας για την ΑΕΚ» τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ.


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στους συμπατριώτες του μίλησε για τους στόχους της ΑΕΚ, την ομάδα και τους στόχους της «Δουλεύουμε σκληρά και ο πρώτος στόχος μας είναι η επιστροφή μας στην ελίτ και φυσικά στην κατάκτηση του τίτλου. Για να είμαι ειλικρινής, έχουμε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, αλλά η άνοδος δεν θα είναι εύκολη. Ολοι περιμένουν την ΑΕΚ για να την κερδίσουν».


Ο «Ντούσκο» μίλησε για το γήπεδο, αλλά και το ρόστερ της ομάδας «Είναι πολύ σημαντικό να λυθούν τα προβλήματα υποδομής. Στις αρχές του επόμενου έτους θα έχουμε την κατασκευή του νέου γηπέδου, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για τον σύλλογο. Θα έχουμε ένα υπερσύγχρονο σπίτι και θα μας βοηθήσει να κάνουνε την «επίθεσή μας» για την κορυφή. Σκοπός μας να χτίσουμε μια αξιοσέβαστη ομάδα και για το λόγο αυτό εργαζόμαστε όλοι σκληρά. Εχουμε εναν Κροάτη, έναν Μαυροβούνιο, όχι ακόμα όμως έναν Σέρβο...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα