Το πλάνο Μίτσελ για Ατλέτικο

Το πλάνο Μίτσελ για Ατλέτικο

Gazzetta team
Το πλάνο Μίτσελ για Ατλέτικο

bet365

Χωρίς ματς στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα παρουσιαστεί απέναντι στην Ατλέτικο με.... συνταγή Γιουβέντους. Χαμόγελα για Μπενίτες, Μήτρογλου.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πηγαίνει ξεκούραστος στη Μαδρίτη, ωστόσο παίκτες και τεχνική ηγεσία θα προτιμούσαν ένα ματς στα πόδια τους «Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο χωρίς παιχνίδι... πφφφ. Δεν είναι καλό» σχολίασε ο Ρομπέρτο, ενώ ο Μίτσελ μέσα από τις δυνατές προπονήσεις Κυριακή και Δευτέρα θα προσπαθήσει να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του. Ο Ισπανός προσανατολίζεται να πάει με ομάδα... Γιουβέντους στη Μαδρίτη και οι αλλαγές θα είναι ελάχιστες. Ο Κασάμι είναι πιθανό να επιστρέψει στην ενδεκάδα και διεκδικεί τη θέση του Μανιάτη ή του Τσόρι. Ο Μήτρογλου δούλεψε σκληρά στη διακοπή του πρωταθλήματος και στις προπονήσεις δείχνει σε καλή κατάσταση. Ολα δείχνουν πως θα είναι στην ενδεκάδα, αν και από το μυαλό του Μίτσελ έχει περάσει και η περίπτωση να βάλει τον Αφελάι στην κορυφή. Στα θετικά για τον Ισπανό τεχνικό και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μπενίτες. Ο Παραγουανός ξεπέρασε το πρόβλημα που τον έβγαλε εκτός δράσης για έξι εβδομάδες και είναι έτοιμος να τεθεί στα ερυθρόλευκα πλάνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα