Βεργέτης: «Μαθαίνεις να ξεπερνάς τον εαυτό σου»

Νίκος Τσιώκος
Βεργέτης: «Μαθαίνεις να ξεπερνάς τον εαυτό σου»

bet365

Αντιπροσωπεία του Αστέρα επισκέφτηκε σχολείο της Τρίπολης, με τον Στάικο Βεργέτη να τονίζει πως μέσα από τον αθλητισμό μαθαίνεις να ξεπερνάς τον εαυτό σου και να σέβεσαι.

Το 3ο Δημοτικό Τρίπολης επισκέφτηκε την Παρασκευή (21/11) αντιπροσωπεία του Αστέρα. Αυτή αποτελούταν από τους Στάικο Βεργέτη, Τάσο Τσοκάνη και Κώστα Θεοδωρόπουλο.

Τους τρεις άνδρες καλωσόρισε ο διευθυντής του σχολείου, Γιώργος Λαλιώτης, ο οποίος στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να συνδυάζεις τον αθλητισμό με τα μαθημάτα και που ευχαρίστησε τη διοίκηση των Αρκάδων για τα δώρα που μοιράστηκαν στους μαθητές.

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Βεργέτης, με τον τεχνικό του συλλόγου της Τρίπολης να τονίζει πως μέσα από τον αθλητισμό μαθαίνεις να ξεπερνάς τον εαυτό σου και να σέβεσαι. «Μέσα από τον αθλητισμό μαθαίνεις να ξεπερνάς τον εαυτό σου, να συνεργάζεσαι, να σέβεσαι και να έχεις πειθαρχημένο πνεύμα και ομαδικότητα.

Για να πετύχεις το στόχο σου θα πρέπει να κάνεις θυσίες, να έχεις υπομονή, επιμονή και να μην τα παρατάς ποτέ», είπε ο Βεργέτης. Ακολούθως, πρόβαλε βίντεο αναλύοντας τα όσα ανέφερε, αλλά και δείχνοντας όλα τα γκολ του Αστέρα στην Ευρώπη.

Με τη σειρά τους, οι Τσοκάνης και Θεοδωρόπουλος στάθηκαν στη σημαντικότητα του να ασχολούνται μεν με τον αθλητισμό, αλλά παράλληλα να το πράττουν δίχως να αδιαφορούν για τις υποχρεώσεις τους εντός σχολείου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι από την αρχή μέχρι το τέλος της επίσκεψής τους ο προπονητής και οι δύο παίκτες του Αστέρα αντίκρισαν την αγάπη και τον ενθουσιασμό των μικρών παιδιών, που τραγούδησαν και τον ύμνο της ομάδα για να πάρουν εν συνεχεία αυτόγραφα από Βεργέτη, Τσοκάνη και Θεοδωρόπουλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα