Άμεσες εξελίξεις με Κλιχ

Άμεσες εξελίξεις με Κλιχ

Απόστολος Παγώνης
Άμεσες εξελίξεις με Κλιχ

bet365

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Ματέους Κλιχ για τον ΠΑΟΚ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr αναμένεται από Δευτέρα (24/11)συνάντηση του Κλάους Άλοφς με τον εκπρόσωπο του Πολωνού αμυντικού.

Σε στάση αναμονής βρίσκονται στον ΠΑΟΚ καθώς την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση Ματέους Κλιχ. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr αναμένεται να συναντηθούν, επί γερμανικού εδάφους ο τεχνικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ Κλάους Άλοφς και ο εκπρόσωπος του Ματέους Κλιχ. Ο παράγοντας των «Λύκων» με δηλώσεις του είχε πει πως: «Ο Κλιχ θα φύγει από την ομάδα, όχι γιατί δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάσει την θέση μέσα στην ομάδα. Υπάρχουν πρόθυμες ομάδες που θέλουν τον Κλιχ. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο όλο θέμα». Αυτές λοιπόν οι εξελίξεις φαίνεται πως θα έρθουν πολύ σύντομα καθώς από βδομάδα θα υπάρξει μια τελική συνάντηση του Κλάους Άλοφς με τον ατζέντη του Πολωνού αμυντικού. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015 με τον ΠΑΟΚ, να είναι μια από τις ομάδες που θέλουν τον κεντρικό αμυντικό στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα