Ο ΟΦΗ για τα... πράσινα εισιτήρια!

Gazzetta team
Ο ΟΦΗ για τα... πράσινα εισιτήρια!

bet365

Με έγγραφο που έστειλε στην Σούπερ Λίγκα ο ΟΦΗ, όπως ενημέρωσε το gazzetta πριν την επίσημη ανακοίνωση, ζητάει να μπει στα θέματα του Δ.Σ της Δευτέρας και η διερεύνηση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του Παναθηναϊκού!

Γίνεται κατανοητό πλέον ότι η... κόντρα όλων με όλους φουντώνει! Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί, οι ομάδες δεν μπορούν να βρουν πεδίο συνεννόησης και τα μαχαίρια έχουν βγει. Συγκεκριμένα αυτή την φορά ανοίγει μέτωπο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό. Με έγγραφο που έστειλε το απόγευμα της Παρασκευής ο ΟΦΗ στην Λίγκα και η οποία με την σειρά της το κοινοποίησε σε όλες τις ομάδες, αλλά και την ΕΠΟ αναφέρει:

«Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούγονται πολλά περί "αθέμιτου" ανταγωνισμού", επειδή η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι υπέρμαχος του υγιούς ανταγωνισμού και τα τελευταία 2 χρόνια καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για την οικονομική της εξυγίανση, και επειδή πιστεύουμε ότι και οι άλλες ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα θα πρέπει να λειτουργούν με τις προϋποθέσεις του υγιούς ανταγωνισμού, παρακαλούμε όπως στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της Δευτέρας 24/11/2014 να τεθεί εκ μέρους μας το παρακάτω θέμα: Διερεύνηση για το σύννομο ή μη του τρόπου διάθεσης των εισιτηρίων (αγώνων και διαρκείας) της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και αν η πρακτική αυτή της παραβιάζει τους φορολογικούς νόμους του κράτους, τον ΚΑΠ και την Προκήρυξη του πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ 2014-2015. Επιφυλασσόμεθα να καταθέσουμε τα σχετικά στοιχεία κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας».

Πάντως η Σούπερ Λίγκα έκανε γνωστό ότι επειδή το έγγραφο στάλθηκε εκτός προθεσμίας, η συζήτησή του θέματος τη Δευτέρα είναι στην ευχέρεια του Διοικητικού Συμβουλίου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα