Μενέζ: «Νικάμε και... αντίο Ιντερ»

Μενέζ: «Νικάμε και... αντίο Ιντερ»

bet365

Ετοιμος για το Derby della Madonnina της Κυριακής είναι ο Ζερεμί Μενέζ, τονίζοντας ότι η Μίλαν θα τελειώσει για φέτος την Ιντερ.

Οι δύο ομάδες δεν στοχεύουν στον τίτλο πλέον αλλά στην έξοδο στο Champions League, με τους Ροσονέρι να είναι στο -4 από την 3η θέση και τους Νερατζούρι στο -5. Το αποτέλεσμα της Κυριακής δεν θα κρίνει πολλά βαθμολογικά, αφού ακόμη είναι νωρίς, αλλά θα κρίνει ψυχολογικά, με τον Μενέζ να τονίζει ότι η Μίλαν θέλει να τελειώσει πρόωρα την σεζόν της συμπολίτισσας, που επιχειρεί νέο ξεκίνημα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο.

«Κατά την γνώμη μου, με βάση την δουλειά που έχουμε κάνει ως τώρα, αξίζουμε τη νίκη. Δουλεύουμε για αυτή τη νίκη και αν τα καταφέρουμε θα αφήσουμε την Ιντερ στο... πουθενά. Θα πάρουμε τρομερή ψυχολογική τόνωση με αυτό το τρίποντο», τόνισε σε συνέντευξη του στην Tuttosport ο Γάλλος άσος των Ροσονέρι και πρόσθεσε: «Με νίκη θα φέρουμε ακόμη πιο μαζικά τους οπαδούς δίπλα μας και θα ξεφύγουμε από την Ιντερ».

Σε ερώτηση για το ποιος θα κρίνει το ντέρμπι, ο Μενέζ στήριξε τον Φίλιπο Ιντσάγκι λέγοντας πως «δεν θα είναι κάποιος παίκτης αλλά ο προπονητής» και σχετικά με τον στόχο της εξόδου στο Champions League είπε ότι «το ξέραμε από το καλοκαίρι ότι δεν θα είναι εύκολο αλλά αυτό θέλουμε και για αυτό δουλεύουμε. Πιστεύω πως μέχρι τώρα έχουμε δείξει αρκετά καλά πράγματα, σίγουρα κάποια όχι και τόσο καλά αλλά αυτό είναι και φυσιολογικό. Η ομάδα ωριμάζει και θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

 

SERIE A Τελευταία Νέα