Οικογενειακό διπλό στην Τούμπα

Οικογενειακό διπλό στην Τούμπα

Gazzetta team
Οικογενειακό διπλό στην Τούμπα

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να μην δώσει η ομάδα κάποιο δυνατό φιλικό παιχνίδι ενόψει και την αναμέτρησης με την Ντινάμο Μίνσκ. Ανέβασαν ρυθμούς οι Μαντούρο και Κάτσε.

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν, μετά και την διακοπή στο πρωτάθλημα, να μην δώσουν κάποιο φιλικό με κάποιο δυνατό αντίπαλο, Ο Αναστασιάδης έκρινε πως μπορεί να γίνει ένα οικογενειακό δίτερμα αύριο το πρωί στην Τούμπα και την Κυριακή οι παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη θα προπονηθούν στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Η προπόνηση της Παρασκευής επικεντρώθηκε στην τακτική με παιχνίδι σε μισό γήπεδο και συγκεκριμένες οδηγίες για τον τρόπο κυκλοφορίας της μπάλας. Οι Στέφανος Αθανασιάδης, Ράζβαν Ρατς ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο, όπως κι ο Χέντβιγκες Μαντούρο, ενώ ο Εργκούς Κάτσε ανέβασε ρυθμούς στο πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα