Ο ΠΑΟΚ θέλει Ντάλας, αλλά...

Ο ΠΑΟΚ θέλει Ντάλας, αλλά...

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ θέλει Ντάλας, αλλά...

bet365

Συνεχίζει να πιστεύει στον Χιου Ντάλας ο ΠΑΟΚ και θέλει να δει τον Σκοτσέζο να αναλαμβάνει αρμοδιότητες, παρά την παραίτησή του από το κομμάτι των ορισμών των διαιτητών.

Στον «δικέφαλο του βορρά» δεν άρεσε καθόλου ο περιορισμός του Σκοτσέζουν αρχιδιαιτητή σε θέματα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης των ρέφερι.

Θέλουν να διατηρήσει ορισμένες αρμοδιότητες και πιστεύουν στις δυνατότητές του όσον αφορά το κομμάτι της διαιτησίας, εξ ου και η κλήση του στο συμβούλιο της Λίγκας, ώστε να τοποθετηθεί και να αναλύσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Αυτό που σκέφτονται στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης είναι να αναλάβει ο Ντάλας ρόλο κριτή, με αξιολογήσεις διαιτητών και να συνεχιστεί η προσπάθεια για βελτίωσης της ελληνικής διαιτησίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα