Τα... θαύματα του Μέσι στο «Καμπ Νόου» (vid + pic)

Τα... θαύματα του Μέσι στο «Καμπ Νόου» (vid + pic)

Gazzetta team
Τα... θαύματα του Μέσι στο «Καμπ Νόου» (vid + pic)

bet365

Τα νούμερα... τρελαίνονται στο άκουσμά του, την ίδια ώρα που ακούγονται σενάρια αποχώρησης. Δείτε τι έχει κάνει ο Λιονέλ Μέσι στα 150 τελευταία επίσημα σόου του με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου»!

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει να... σέρνεται το θέμα της αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα. Το θέμα ξεκίνησε από τις δηλώσεις του ίδιου στην "Ole" και πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, όταν ο ραδιοφωνικός σταθμός "Cope" υποστήριξε ότι η διοίκηση της ομάδας θέλει να τον πουλήσει πριν το 2016, όπου και θα υπάρξουν εκλογές στο σύλλογο.

Αν συμβεί αυτό, τότε, το κοινό της Μπαρτσελόνα θα χάσει τον απόλυτο... showman του. Ο Αργεντινός δεν είναι τυχαία το Νο1 της ομάδας του και, για πολλούς, ο κορυφαίος όλου του πλανήτη. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Εκτός από το τι χρειάζεται ακόμη για να... αγγίξει τον ουρανό, ο Μέσι κάνει... ό,τι θέλει τις αντίπαλες άμυνες όταν παίζει στην Καταλωνία.

Aν θέλετε να τον... κρίνετε στα τελευταία πέντε επίσημα ματς στο "Καμπ Νόου", έχει να σας επιδείξει 4 γκολ και 5 ασίστ. Αν θέλετε να τον ρωτήσετε "τι έκανες Μέσι στα τελευταία 10 ματς εντός έδρας;", θα σας απαντήσει "σκόραρα 8 φορές και μοίρασα άλλα 8".

Όποιος θέλει να το... τραβήξει το θέμα και να πάει στα... τελευταία 150 ματς του στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας, τότε θα δει τον Μέσι να πανηγυρίζει γκολ του 171 φορές, ενώ οι συμπαίκτες του έχουν χαρεί τις ασίστ του άλλες 57.

Δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο πίνακα:

 

Τελευταία Νέα