«Πουλάει Μέσι η Μπαρτσελόνα πριν το 2016»

«Πουλάει Μέσι η Μπαρτσελόνα πριν το 2016»

Gazzetta team
«Πουλάει Μέσι η Μπαρτσελόνα πριν το 2016»

bet365

Καταλανικά Μέσα θέλουν τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να πουλάει τον Λιονέλ Μέσι πριν τις εκλογές το 2016. Γιατί έχει... σπαστεί ο Αργεντινός, γιατί τον κατηγορεί ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Σάντρο Ροσέλ.

Η είδηση ότι το μέλλον του Λιονέλ Μέσι μόνο βέβαιο δεν είναι στην Μπαρτσελόνα κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και κάποια 24ώρα. Ο Αργεντινός με δηλώσεις του στην "Ole"... πέταξε το πρώτο καρφί και σήμερα (20/11) κυκλοφορεί η είδηση ότι η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» θέλει να τον πουλήσει!

Το θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός "Cope", ο οποίος είναι αρκετά αξιόπιστος σε θέματα μεταγραφών της "Μπάρτσα". Συγκεκριμένα, το εν λόγω Μέσο υποστηρίζει ότι ο Μέσι πιστεύει πως ο σύλλογος θέλει να τον πουλήσει το 2016 και ο ίδιος δεν εκτιμά το ότι ο πρόεδρος έχει αμφισβητήσει την αφοσίωσή του στο σύλλογο.

Παράλληλα, υποστηρίζεται ότι ο παίκτης ζηλεύει τη σχέση που έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ρεάλ Μαδρίτης και το πόσο πολύτιμος είναι ο Πορτογάλος για τη «βασίλισσα».

Επίσης, γράφουν ότι ο Μέσι έχει... σπαστεί από το γεγονός ότι ο Καταλανικός Τύπος έχει ξεκινήσει να πουσάρει το Νεϊμάρ: ότι δηλαδή ο Βραζιλιάνος είναι πλέον ο ηγέτης της ομάδας.

Ετσι, οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι πριν από τις εκλογές του 2016 ο Μέσι θα έχει πουληθεί στην υψηλότερη δυνατή τιμή.

Μάλιστα, ο Σάντρο Ροσέλ ήταν αυτός που πίστευε ότι ο σούπερ σταρ της ομάδας είναι υπεύθυνος για το ότι διαλύθηκαν τα αποδυτήρια και χάθηκε η αρμονία.

Αν ισχύει ή όχι θα το δείξει ο χρόνος. Ίσως να έχουν βάση αυτά που λένε στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας. Ίσως να διαρρέουν από την πλευρά του Αργεντινού για μεγαλύτερο συμβόλαιο. Ίσως και από την πλευρά της Μπαρτσελόνα για να βγάλει τη "βρώμα" ότι είναι διατεθειμένη να πουλήσει μεγαλύτερο περιουσιακό της στοιχείο.

 

Τελευταία Νέα