Τα... σπάει για Χούμελς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα... σπάει για Χούμελς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Τα... σπάει για Χούμελς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Σύμφωνα με βρετανικό Μέσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να... αδειάσει τα ταμεία της για τον Ματς Χούμελς και να τον κάνει τον πιο ακριβό αμυντικό που έχει έρθει ποτέ στο Νησί.

O Λουίς Φαν Χάαλ έχει στόχο την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής τον Ιανουάριο. Ο όνομα του Ματς Χούμελς επιστρέφει στα δημοσιεύματα για τους «κόκκινους διαβόλους».

Η «Guardian», υποστηρίζει ότι η ομάδα του Μάντσεστερ είναι διατεθειμένη να σπάσει τα... ταμεία της και να φέρει τον παίκτη στην αγγλική πόλη.

Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρει ότι το ποσό που θα χρειαστεί να δαπανηθεί θα είναι μεγαλύτερο και από τα 40.000.000 ευρώ που έδωσε η Σίτι στην Πόρτο για τον Ελιακίμ Μανγκαλά.

Αν, τελικά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δαπανήσει αυτό το ποσό, τότε η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα γεμίσει τα ταμεία της και ο εκ των αρχηγών της ομάδας θα αποτελέσει τη μεταγραφή - ρεκόρ στο Νησί, που έχει γίνει με αμυντικό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα