Μίτσελ: «Να βρεθούν λύσεις για να μην σταματήσει το πρωτάθλημα»

Μίτσελ: «Να βρεθούν λύσεις για να μην σταματήσει το πρωτάθλημα»

Δημήτρης Τομαράς
Μίτσελ: «Να βρεθούν λύσεις για να μην σταματήσει το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Μίτσελ ζητά με τον τρόπο του και μέσω τηλεοπτικών του δηλώσεων να δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις για να συνεχιστεί η Σούπερ Λιγκ.

Μιλώντας στη NOVA ο Ισπανός προπονητής υπογράμμισε: «Πιστεύω πως όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε θέματα βίας. Όπως προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την βία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος συμβεί κάποιο περιστατικό βίας, το οποίο είναι παράνομο. Πιστεύω, λοιπόν, πως πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή στα περιστατικά βίας μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Όμως, πρέπει να είμαστε και λίγο διπλωμάτες γιατί συμμετέχουμε σε επαγγελματικά πρωταθλήματα. Στο πλαίσιο της μη ανοχής, πρέπει να βρούμε και μία λύση με άλλο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως η διαμαρτυρία των διαιτητών είναι δικαιολογημένη. Πρέπει να βρούμε λύσεις για να μην συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Αλλά και να βρούμε λύσεις για να μην σταματήσει το πρωτάθλημα. Γιατί δεν είναι πρόβλημα καθαρά αθλητικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα