Ο Μίτσελ την... έχει την Ατλέτικο

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μίτσελ την... έχει την Ατλέτικο

bet365

Την δική του θετική παράδοση με την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει... χτίσει ο Μίτσελ καθώς την έχει κερδίσει ως παίκτης της Ρεάλ, ως προπονητής στην Ισπανία και φυσικά και ως τεχνικός του Ολυμπιακού!

Ο Μαδριλένος προπονητής των Πειραιωτών ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ αντιμετώπισε την... μισητή γι' αυτόν Ατλέτικο σε 25 αναμετρήσεις. Από το 1984 έως το 1996 μετράει 15 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες. Αριθμός που σίγουρα είναι στα υπέρ του. Ως προπονητής των Χετάφε και Σεβίλλης κόντρα στην Ατλέτικο έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες ενώ ως τεχνικός του Ολυμπιακού έχει να επιδείξει την φετινή νίκη του στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο Καραϊσκάκη. Όλα αυτά βγάζουν 18 νίκες σε 33 αναμετρήσεις και ποσοστό επιτυχίας 54,54%.

Ο Μίτσελ εξάλλου έχει και επιπρόσθετα κίνητρα κάθε φορά που αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Από πιτσιρικάς και όταν ήταν παίκτης αποτελούσε τον πιο μεγάλο του αντίπαλο. Τον σύλλογο που ήθελε να κερδίσει περισσότερο από κάθε άλλον. Έχει ήδη αποδείξει σε επίπεδο παράδοσης και ως παίκτης και ως προπονητής πως την... έχει. Εκτός από τον ερυθρόλευκο τεχνικό και ο Νταβίντ Φουστέρ έχει το δικό του επίτευγμα με την Ατλέτικο. Σε παιχνίδι πρωταθλήματος και φορώντας την φανέλα της Βιγιαρεάλ είχε σκοράρει τον Δεκέμβριο του 2009 οδηγώντας την τότε ομάδα του στη νίκη.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα