Έπιασε δουλειά ο Κούτσης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου έκανε ο Γιώργος Κούτσης, παρουσία του προέδρου Γιώργου Βαρούτσικου και του βοηθού του Νίκου Κοτσοβού.
Ο νέος προπονητής των Θεσσαλών βρέθηκε στο βοηθητικό του ΕΑΚ για την πρώτη του προπόνηση, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Νίκο Κοτσοβό. Ο Κούτσης μίλησε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια, μετά την παρουσίασή του από τον πρόεδρο της ομάδας. Η πρώτη του Κούτση δεν έγινε πάντως υπό ευνοϊκές συνθήκες, αφού η βροχή διέκοψε αρκετές φορές το οικογενειακό διπλό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
