Στο τραπέζι Μπεργκ - Παναθηναϊκός

Στο τραπέζι Μπεργκ - Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Στο τραπέζι Μπεργκ - Παναθηναϊκός

bet365

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα καθίσουν την προσεχή Δευτέρα Παναθηναϊκός και Μάρκους Μπεργκ για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Οι ανανεώσεις είναι το πρώτο πράγμα που θέλει να «τρέξει» ο Λεωνίδας Βόκολος και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, προτεραιότητα είναι ο Σουηδός φορ, που αποτελεί και σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας πέρα από την αγωνιστική του αξία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal News», ο νέος τεχνικός διευθυντής των κυπελλούχων Ελλάδας έκανε το τελευταίο διήμερο τις πρώτες αναγνωριστικές επαφές με τους εκπροσώπους του Σκανδιναβού επιθετικού, βάζοντας τα θεμέλια για την τελική συνάντηση.

Οι «πράσινοι» θέλουν να «δέσουν» τον 28χρονο σέντερ φορ μέχρι το 2018 και αφού η πρώτη επαφή έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, σίγουρα βρίσκονται σε καλό δρόμο για να τα καταφέρουν. Άλλωστε, η προσφορά είναι από μόνη της ελκυστική, αφού το «τριφύλλι» δίνει στον Μπεργκ αύξηση απολαβών κατά 30%. Βεβαίως μένουν και κάποιες λεπτομέρειες που είναι ακόμη υπό συζήτηση, όπως το ποσοστό μεταπώλησης, που κρατάει η πλευρά του παίκτη και ο Παναθηναϊκός θέλει να το μειώσει από το 10%, αλλά και κάποια μπόνους συμμετοχών.

Οι εκπρόσωποι του Σουηδού θα έρθουν στην Ελλάδα το Σάββατο (22/11) και όπως όλα δείχνουν, τη Δευτέρα κιόλας θα καθίσουν στο τραπέζι με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, πιθανότατα και παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου. Οι δύο πλευρές δείχνουν να θέλουν το ίδιο πράγμα, οπότε δύσκολα θα χαλάσει το «deal» που θα κρατήσει τον Μπεργκ στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα