Γαλλία - Σουηδία 1-0 (vid)

Gazzetta team
Γαλλία - Σουηδία 1-0 (vid)

bet365

Το πρώτο γκολ του αρχηγού Ραφαέλ Βαράν με τα χρώματα της Γαλλίας, χάρισε την νίκη με 1-0 επί της Σουηδίας του Ντουρμάζ, που αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο. Χαμένο πέναλτι ο Μπενζεμά.

Μετά την ισοπαλία απέναντι στην Αλβανία, η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν έψαχνε την νίκη απέναντι στους Σουηδούς, που εμφανίστηκαν στη Μασσαλία χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο τεχνικός των «τρικολόρ» έκανε πολλές αλλαγές, διατηρώντας μόνο τους Βαράν, Πογκμπά και Βαλμπουενά στο βασικό σχήμα.

Οι Γάλλοι μπήκαν με ενθουσιασμό στο χορτάρι του «Βελοντρόμ», όμως η έλλειψη αυτοματισμών στο παιχνίδι τους ήταν εμφανής. Η τριάδα Παγιέ-Βαλμπουενά-Γκριεζμάν έφτιαχνε το παιχνίδι των γηπεδούχων, όμως έχανε στο τελείωμα των φάσεων, με τους δύο πρώτους να αστοχούν στις ευκαιρίες που είχαν στο 1' και στο 31' και τον παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 36'.

Από την άλλη πλευρά, οι Σουηδοί έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Μανταντά στο 42', όταν ο Θέλιν, που αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης αντί του απόντος Ιμπραΐμοβιτς απώλεσε τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο παιχνίδι. Οι «Μπλε» συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες με τους Ζινιάκ (49'), Γκριεζμάν (60') και Σισοκό (80'), όλες όμως σταματούσαν στον εκπληκτικό Ίσακσον.

Η λύση ήρθε τελικά από τον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό στο παιχνίδι για τους Γάλλους, επτά λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 90'. Ο Βαράν πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι στο κόρνερ του Γκριεζμάν και σημείωσε το πρώτο του γκολ με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, σφραγίζοντας την νίκη. Ο Μπενζεμά έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των Γάλλων στο 86', αστοχώντας από την άσπρη βούλα.

 

Τελευταία Νέα