Δέκα μέρες... off o Καρέλης!

Δέκα μέρες... off o Καρέλης!

Νίκος Αθανασίου
Δέκα μέρες... off o Καρέλης!

bet365

Τις υπηρεσίες του Νίκου Καρέλη θα στερηθεί για το επόμενο δεκαήμερο ο Γιάννης Αναστασίου, καθώς ο διεθνής επιθετικός έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού!

Ο Νίκος Καρέλης επέστρεψε από την Εθνική στον Παναθηναϊκό λόγω τραυματισμού, εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού» και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο. Κάτι που μεταφράζεται ως δεκαήμερη αποχή από τις προπονήσεις, με τοννεαρό φορ να ξεκινά την Τρίτη θεραπεία για να είναι απολύτως έτοιμος το συντομότερο δυνατό.

Από κει και πέρα, με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα και προπόνηση ανά θέση. Οι Ντίνας, Πράνιτς και Μπερίσα απουσίασαν καθώς έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές Ελλάδας, Κροατίας και Σουηδίας αντίστοιχα, ο Ζέκα έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Ατζαγκούν συνέχισε τη θεραπεία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα