«Κοιτάει» Άουγκουστιν ο ΠΑΟΚ

«Κοιτάει» Άουγκουστιν ο ΠΑΟΚ

Θοδωρής Βασίλης
«Κοιτάει» Άουγκουστιν ο ΠΑΟΚ

bet365

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Μπλαζέι Άουγκουστιν σύμφωνα με τον πολωνικό Τύπο. Ρωτήθηκε ο Σνάουτσνερ για τον 26χρονο στόπερ της Γκόρνικ.

Την περίπτωση του Μπλαζέι Άουγκουστιν εξετάζει ο ΠΑΟΚ όπως αναφέρει ο πολωνικός Τύπος. Ο 26χρονος αμυντικός αγωνίζεται στην πολωνική Γκόρνικ και όπως δήλωσε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ο Δικέφαλος του Βορρά ήρθε σε επαφή μαζί του για να πάρει την γνώμη του για τον Άουγουστιν.

«Πρόσφατα με ρώτησαν για τον Μπλαζέι. Ο ΠΑΟΚ έχει δύο στόπερ μόνο αυτή τη στιγμή και δεν έχει ανταγωνισμό σε αυτές τις θέσεις. Είναι αναγκαία η ενίσχυσή του στην άμυνα. Είναι δύσκολο να έχουμε μια ιδέα για τον Μπλαζέι, γιατί είχε έναν τραυματισμό και ήταν τιμωρημένος», ανέφερε ο Σνάουτσνερ.

Ο 26χρονος αγωνίζεται από το 2013 στην Γκόρνικ και την φετινή σεζόν μετράει 8 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από την Μπόλτον καθώς και από τις Ρίμινι, Βιτσέντζα, Κατάνια, αλλά και την Λέγκια Βαρσοβίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα