«Δένει» Διαμαντάκο, κοιτάζει μεταγραφές

«Δένει» Διαμαντάκο, κοιτάζει μεταγραφές

Gazzetta team
«Δένει» Διαμαντάκο, κοιτάζει μεταγραφές

bet365

Η ανανέωση του συμβολαίου του Διαμαντάκου είναι η επόμενη κίνηση του Ολυμπιακού, που κάνει τα πλάνα του για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος είναι ο πρώτος από τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές που οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ τους. Με την έγκριση φυσικά και του Μίτσελ τόσο αυτός όσο και ο Μπουχαλάκης θα μπουν στη... σειρά για να βάλουν υπογραφές σε νέα συμβόλαια που θα τους κρατήσουν στον Πειραιά και μετά το 2016, όταν και εκπνέουν οι τρέχουσες συμφωνίες. Προτεραιότητα είναι ο νεαρός φορ, στον οποίο σύμφωνα με τη «SportDay», θα γίνει αύξηση των αποδοχών, των μπόνους και θα μπει ένας επιπλέον χρόνος στο συμβόλαιό του.

Την ίδια στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τα μάτια τους ανοικτά και ενόψει του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου. Η επιθυμία για ενίσχυση είναι δεδομένο, όμως πρόθεση είναι να γίνουν σωστές και προσεγμένες κινήσεις. Οι θέσεις που θα «ψαχτούν» οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, είναι του στόπερ και του μεσοεπιθετικού. Για την πρώτη, εκτός από τις εξελίξεις με τον Αμπιντάλ, θα παίξει σημαντικό ρόλο και η ετοιμότητα του Σιόβα, για το αν θα υπάρξει κινητικότητα το χειμώνα. Σε ότι αφορά την επίθεση, ο Κάμπελ είναι βασικός στόχος, όμως επειδή υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, οι Πειραιώτες τσεκάρουν ήδη και άλλες επιλογές.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα