«Ενθουσιασμός με Μαντσίνι»

«Ενθουσιασμός με Μαντσίνι»

«Ενθουσιασμός με Μαντσίνι»

bet365

Αλλαγή κλίματος στην Ιντερ σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή Μάρκο Φασόνε, ο οποίος πάντως δεν είχε καλά νέα για τα μεταγραφικά θέματα.

Η απόλυση του Βάλτερ Ματσάρι και η πρόκληψη του Μαντσίνι έγινε δεκτή με... πανηγυρισμούς από τους τιφόζι των Νερατζούρι, οι οποίοι αποδοκίμαζαν σε κάθε ματς τον πρώην τεχνικό. Γεγονός που επηρέαζε και την διοίκηση, όπως παραδέχθηκε ο Φασόνε.

«Υπάρχει ενθουσιασμός για τον Μαντσίνι, δεν περιμέναμε τόση θετική ενέργεια. Ελειπε αυτό από την Ιντερ, έλειπαν τα χαμόγελα. Υπήρχε αρνητικό κλίμα για τον Ματσάρι και αυτό έπαιξε ρόλο στην απόλυση αλλά ο Βάλτερ παραμένει ένας καλός προπονητής και σύντομα θα βρει ομάδα», είπε σχετικά, για να σχολιάσει στη συνέχεια το γεγονός ότι ο Μαντσίνι θα αρχίσει την δουλειά του κόντρα σε Μίλαν και Ρόμα.

«Νομίζω πως το γεγονός ότι στα επόμενα ματς αντίπαλοι θα είναι οι Μίλαν και Ρόμα ήταν ένας από τους λόγους που πήραμε αυτή την απόφαση. Δεν νομίζω ότι ο Μαντσίνι φοβάται αυτούς τους αγώνες, αντιθέτως τους περιμένει πώς και πώς».

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, πάντως, οι οπαδοί της Ιντερ δεν θα πρέπει να περιμένουν και πολλά, όπως παραδέχθηκε ο γενικός διευθυντής, αφού ο σύλλογος πλέον πληρώνει δύο προπονητές.

«Το να πληρώνουμε δύο προπονητές έχει επιπτώσεις στα οικονομικά μας αλλά πιστεύω πως αυτό θα ισχύει μόνο για ένα χρόνο. Οπως και να έχει, παρουσιάσαμε στον Μαντσίνι τα οικονομικά δεδομένα και ούτως ή άλλως θεωρεί πολύ καλό το ρόστερ που έχουμε. Αν όχι, δεν θα αποδεχόταν αυτή την δύσκολη πρόκληση».

 

SERIE A Τελευταία Νέα