Και... πουκάμισα ο Ρονάλντο (pics)
Ο Πορτογάλος έχει ήδη μπει στον χώρο της μόδας με τη μάρκα «CR7» διαθέτοντας προϊόντα όπως εσώρουχα και κάλτσες.
Πλέον, προσθέτει ακόμη ένα έχοντας τα δικά του εσώρουχα.
«Πάντα πιστεύω ότι πρέπει να είσαι όσο καλύτερος γίνεται. Ένα τέλεια εφαρμοσμένο πουκάμισο δίνει σε έναν άντρα την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να είναι όσο καλύτερος είναι δυνατόν», είπε στη Daily Mail ο Ρονάλντο.
Ο σχεδιαστής της εταιρίας Ρίτσαρντ Τσάι είπε: «Με τον Ρονάλντο έχουμε μια σπουδαία συνεργασία στην 'CR7' και έχουμε εξελίξει μια ξεχωριστή φίρμα».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
