Παίρνουν επίσημα θέση οι διεθνείς

Παίρνουν επίσημα θέση οι διεθνείς

Gazzetta team
Παίρνουν επίσημα θέση οι διεθνείς

bet365

Οι διεθνείς σκέφτονται να βγάλουν ανακοίνωση για να αναλάβουν επίσημα τις ευθύνες τους για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της Εθνικής μας στα προκριματικά του Euro 2016. Αποχαιρέτησε ο Κλάουντιο Ρανιέρι, τι είπε ο Καραγκούνης.

Μετά την ήττα από τους Νήσους Φερόε, το κλίμα στην Εθνική είναι κάτι παραπάνω από βαρύ. Ο Κλάουντιο Ρανιέρι αποχαιρέτησε τους παίκτες στην προπόνηση της Κυριακής, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους που η συνεργασία τους ήταν καταστροφική.

Ο Γιώργος Καραγκούνης όμως θέλησε να τους πει... δυο λόγια.

"Για να κάνεις πρωταθλητισμό και να έχεις διάρκεια στην καριέρα σου χρειάζονται τέσσερα πράγματα. Τρέλα για ποδόσφαιρο, χαρακτήρας, νοοτροπία και θυσία για όλους. Πρέπει να τα αποκτήσουμε όλα αυτά εάν θέλουμε να αλλάξει η κατάσταση", τους είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά τους οι παίκτες σκοπεύουν να βγάλουν ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία θα αναλάβουν επίσημα τις ευθύνες τους. Ο Γιώργος Σαμαράς, ως ένας εκ των αρχηγών της ομάδας είναι στο πλευρό των συμπαικτών του αν και δεν κλήθηκε για το ματς με τα Νησιά Φερόε.

Μάλιστα, ο άσος της Γουέστ Μπρομ βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου είναι η αποστολή για να συζητήσει μαζί τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα