Δεν παραιτείται ο Σαρρής!

Gazzetta team
Δεν παραιτείται ο Σαρρής!

bet365

Ο Γιώργος Σαρρής εξέφρασε την επιθυμία να απολογηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποχωρήσει κιόλας από την προεδρία!

Μετά την ντροπιαστική ήττα από τα Νησία Φερόε οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες στην Εθνική ομάδα. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ φήμες ήθελαν και τον Γιώργο Σαρρή να παραιτείται από την προεδρία της ΕΠΟ.

Φαίνεται όμως πως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο και συγκεκριμένα τον ίδιο τον Γιώργο Σαρρή. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, εξέφρασε την πρόθεση να απολογηθεί και να αναλάβει τις ευθύνες για την επιλογή του Ρανιέρι, αλλά στη συνέχεια θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης ώστε να συνεχίσει στον προεδρικό του θώκο μέχρι το τέλος της θητείας του το 2016!

Αν πάντως, ο Γιώργος Σαρρής επιμείνει στην παραίτησή του, το ΔΣ της ΕΠΟ δεν έχει αρμοδιότητες να συζητήσει αν θα την κάνει αποδεκτή. Σε αυτή την περίπτωση πρόεδρος αναλαμβάνει ο αναπληρωτής, Γιώργος Βούρβαχης ο οποίος και θα οδηγήσει την ΕΠΟ σε εκλογές μόνο για την ανάδειξη προέδρου.

 

Τελευταία Νέα