Ανδριανός: «Υπάρχει δηλητήριο στο ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Ανδριανός: «Υπάρχει δηλητήριο στο ποδόσφαιρο»

bet365

Την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο περιέγραψε ο Γιάννης Ανδριανός, τονίζοντας πως το άθλημα έχει... δηλητήριο. «Θα κάνουμε αυτό που απαιτείται από την κοινωνία» σημείωσε.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, μιλώντας στο «Arcadia-Sports», έκανε λόγο για κλίμα το οποίο πρέπει να πάψει να υφίσταται, υποστηρίζοντας πως στα τέλη της εβδομάδας θα γίνει γνωστό το σχέδιο νόμου όπου υπάρχουν προβλέψεις για να βελτιωθεί η κατάσταση.

«Χωρίς συνεργασία και βούληση δεν γίνεται τίποτα» είπε, όσον αφορά την προσπάθεια που πρέπει να γίνει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Ανδριανός στο «Arcadia-Sports»

Για τις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις:

«Κάθε αθλητικός χώρος είναι ένας χώρος φωτεινός για τα παιδιά μας, γιατί αποφεύγουν χώρους σκοτεινούς. Έρχονται εδώ για να αθληθούν, στο πλαίσιο που συμπληρώνει το αθλητικό ιδεώδες. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους επιχειρηματίες, είναι σημαντικό η πολιτεία και το κράτος να συνεργάζεται και να στηρίζει τέτοιου είδους δραστηριότητες. Η πολιτεία κατασκευάζει και συντηρεί εγκαταστάσεις, αλλά είναι δύσκολη και η οικονομική συγκυρία. Το υπουργείο κάνει ένα σημαντικό έργο και στηρίζει και τις πρωτοβουλίες από τους ιδιώτες».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Αθλητισμός δεν είναι αυτό που βλέπουμε και έτσι απαξιώνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο συνέδριο που έγινε και ενόψει του αθλητικού νόμου έκανα κάποιες επισημάνσεις. Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, θα γίνει γνωστό το σχέδιο νόμου, όπου υπάρχουν προβλέψεις και είναι καλοδεχούμενες όλες οι προτάσεις, για να βελτιωθεί ή να αλλάξει οτιδήποτε είναι εφικτό ώστε να πάψει να υπάρχει το κακό κλίμα, το δηλητήριο που υπάρχει αυτή την ώρα».

Για το αν θα βρεθούν σύντομα λύσεις:

«Με την βούληση όλων, γιατί όσο καλούς νόμους να κάνεις, αν δεν υπάρχει συνεργασία και βούληση από όλες τις πλευρές, δεν γίνεται κάτι. Η κοινωνία απαιτεί να υπάρξει λύση και θα κάνουμε αυτό που απαιτείται από την κοινωνία».

 

Τελευταία Νέα