Συνάντηση Αναστασιάδη-Βρύζα για τα μεταγραφικά

Συνάντηση Αναστασιάδη-Βρύζα για τα μεταγραφικά

Απόστολος Παγώνης
Συνάντηση Αναστασιάδη-Βρύζα για τα μεταγραφικά

bet365

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να συναντηθούν οι Ζήσης Βρύζας και Άγγελος Αναστασιάδης για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας όπου και θα ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες θα έρθουν τον Γενάρη.

Στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας σε μια προσπάθεια να αποκτηθούν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές για τις θέσεις της άμυνας, του κέντρου και της επίθεσης. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να γίνει μια ακόμα συνάντηση μεταξύ του Άγγελου Αναστασιάδη και του Ζήση Βρύζα με τους δύο άνδρες να αποφασίσουν μέσα από μια λίστα τους παίκτες που θα αποκτηθούν. Στον Δικέφαλο δεν σκέφτονται να φέρουν παίκτες με την μορφή του δανεισμού κι αυτό γιατί ο Αναστασιάδης θεωρεί ότι δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα καθώς το διάστημα παραμονής τους θα είναι σύντομο. Στην Τούμπα ψάχνουν για ποδοσφαιριστές που μπορούν να «σπάσουν» το συμβόλαιο τους και να έρθουν ελεύθεροι στην Τούμπα. Οι περιπτώσεις αυτές μπορεί να είναι λίγες όμως θέλουν να τις εξαντλήσουν πριν περάσουν στην επόμενη φάση που είναι η αγορά παικτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα