Θέλει «κολόνα» στην επίθεση

Θέλει «κολόνα» στην επίθεση

Νίκος Αθανασίου
Θέλει «κολόνα» στην επίθεση

bet365

Ο επιθετικός που ψάχνει ο Παναθηναϊκός ενόψει Ιανουαρίου, ο «αλμυρός» αλλά όχι απλησίαστος Καμαρά και η πιθανότητα για στόπερ.

Μετά το «διπλό» στην Τούμπα, ο Παναθηναϊκός μπήκε ξανά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της κορυφής. Το κατά πόσον θα είναι ανταγωνιστικό το «τριφύλλι» θα εξαρτηθεί από την εικόνα της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου μετά την διακοπή αλλά και από τις κινήσεις που θα γίνουν τον Ιανουάριο.
Η πρώτη προσθήκη ακούει στο όνομα του Σωτήρη Νίνη. Ο διεθνής μέσος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, βγάζει δίψα και διάθεση να αποδείξει σε όλους πως μόνο... τελειωμένος δεν είναι στα 24 του και από και πέρα οι «πράσινοι» έχουν θέση ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός στράικερ.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει εντοπίσει την έλλειψη ενός φορ περιοχής, ο οποίος θα δίνει ύψος στην γραμμή κρούσης, θα βγάζει δύναμη στις μονομαχίες, θα ανοίγει χώρους και φυσικά θα διαθέτει την αίσθηση του γκολ. Με λίγα λόγια τον παίκτη που θα προσδώσει χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν στο ρόστερ και που μπορούν να δώσουν λύσεις απέναντι στις κλειστές άμυνες. Ο Μπερίσα αποδείχθηκε επιλογή που δεν είναι σε θέση να προσφέρει κάτι παραπάνω αυτή την στιγμή, οπότε ο Παναθηναϊκός... γυρίζει στον Αύγουστο όταν και έψαχνε έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά που αναφέραμε παραπάνω.

Όσον αφορά τον Καμαρά, αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση. Τον έχει τσεκάρει αρκετές φορές ο Νίκος Νταμπίζας, ωστόσο, όταν θες να βρεις έναν στράικερ με γκολ και προοπτική πρέπει να πληρώσεις και ως γνωστόν τα οικονομικά του συλλόγου δεν προσφέρονται για υπερβάσεις. Ο επιθετικός της Όρεμπρο είναι μία «αλμυρή» επιλογή αλλά δεν πρέπει να την αποκλείσουμε.

Τέλος, ως γνωστόν υπάρχει και ανοιχτό παράθυρο για μία κίνηση στην άμυνα. Στην θέση του στόπερ. Πάλι για παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχει η άμυνα του «τριφυλλιού». Πιο δυνατό, πιο επιθετικό, πιο σκληρό στο παιχνίδι του.
Το... ψάξιμο, λοιπόν, συνεχίζεται και στόχος όλων στον Παναθηναϊκό είναι να «κλειδώσουν» οι στόχοι και από την αυγή του νέου έτους, τα νέα πρόσωπα να βρίσκονται στο Κορωπί, στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα